שינה עמוקה מאד

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

10/10/2014 | 08:15 | מאת: יונית

בני יותם בן 6 ועדיין מרטיב כל לילה. הוא ישן שינה עמוקה מאד וכמעט בלתי אפשרי להעיר אותו. אני מבינה כי הטיפול באמצעות הזמזם דורש התעוררות בעת ההרטבה. האם ניתן לטפל גם במקרה של שינה כל כך עמוקה?

שלום רב, רוב הילדים המרטיבים ישנים עמוק מאד ולא מתעוררים מהזמזם בתחילת הטיפול. במשך השנים ויחד עם הנסיון המצטבר פותחו שיטות התערבות מגוונות המאפשרות התגברות על תופעה זו במסגרת טיפולים בהרטבה המתבססים על שימוש בזמזם הרטבה. כך שתופעת השינה העמוקה מהווה כיום מכשול אשר ניתן להתגבר עליו. בברכה ד"ר ברוך קושניר מנהל מרפאות לטיפול בהרטבת לילה וחרדת אסלה www.kushnir.co.il

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים