יציאות בבגדים

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

21/09/2014 | 09:00 | מאת: זוהר

עמית שלנו בן חמש וחצי. ילד שלישי מתוך ארבעה. למעשה מעולם לא נגמל באופן מלא בכל הקור ליציאות. אמנם מבצע יציאה על האסלה מידי פעם אך עדיין מלכלך את הבגדים על בסיס יומיומי. כששה שבעה זוגות תחתונים כל יום. כל פעם קצת. לפעמים הולך לשירותים לאחר ההתלכלכות אך לרוב ממשיך להתהלך עם הצואה בבגדים וטוען שלא הרגיש ולא הריח. אנחנו מאד מודאגים לגבי הכניסה הצפויה לבית הספר בעוד שנה. עד כה לא הצלחנו להתגבר על הבעיה חרף נסיונות טיפוליים רבים ומגוונים. נא עזרתך בבקשה.

על פי התיאור שלכם מדובר בבעיית התלכלכות מוכרת. ככל הנראה קשורה לבעיה זו גם עצירות קשה המאופיינת בהתרחבות של המעי הגס באזור הקרוב לפי הטבעת כתוצאה מגוש גדול של צואה המצטבר במקום וחוסם את המעבר. ראשית מומלץ לפנות אל רופא הילדים ולהיבדק גם על ידי מומחה גסטרואנטרולוג. כיום קיימות שיטות התנהגותיות יעילות ביותר אשר באמצעותן תוכלו לפתור את הבעיה במרפאה מקצועית. בברכה, ד"ר ברוך קושניר. ייעוץ לגמילה מחיתולים, טיפול בהרטבת לילה, עצירות, התלכלכות וחרדת אסלה. מוקד מידע וזימון תורים ארצי: 03-5115933 www.kushnir.co.il www.aslaksuma.co.il www.facebook.com/kushnirhelp אפליקציה לסמארטפונים : "האסלה הקסומה"

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים