קושי בגמילה מחיתולים

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

11/09/2014 | 21:37 | מאת: יעל

הבן שלי כמעט בן 4 ונכנס לגן עיריה.לפני חודש התחלנו בתהליך גמילה שלא מצליח.כרגע הוא במצב שהוא מתאפק במשך שעות עד שאין ברירה והוא מפספס.ככה כל יום.לפעמים אפילו כמה פעמים ביום.הוא לא יוזם הליכה לשירותים ואם לוקחים אותו הוא אומר שאין לו אך מפספס כמה דקות לאחר מכן.זה כמובן לא מוצא חן בעיני הגננות ואני רואה איך הוא הופך להיות ילד דחוי-מבחינת הגננות וגם מבחינת הילדים.מה ניתן לעשות ??

א. יש להקפיד להגן על הילד ולוודא כי הנושא לא הופך למקור לעגמת נפש , לחץ ופגיעה נפשית. ב. יש לפנות לגורם מקצועי, להכיר באופן יסודי אצת הבעיה ולגבש תכנית התערבות התנהגותית אשר תכחיד אצת החרדה השולטת בילד. בברכה, ד"ר ברוך קושניר. ייעוץ לגמילה מחיתולים, טיפול בהרטבת לילה, עצירות, התלכלכות וחרדת אסלה. מוקד מידע וזימון תורים ארצי: 03-5115933 www.kushnir.co.il www.aslaksuma.co.il www.facebook.com/kushnirhelp אפליקציה לסמארטפונים : "האסלה הקסומה"

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים