מינירין תרופה להרטבה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

10/09/2014 | 08:03 | מאת: רינת

אודה לך באם תסביר בקצרה כיצד משפיעה התרופה מינירין על הרטבת לילה.

מינרין הינו הורמון סינטטי המיועד במקור לטיפול בבעיית סוכרת נדירה ( דיאבטיס אינסיפידוס ). הוא גורם להפחתת כמות הנוזלים העוברת מן הכליה אל שלפוחית השתן. מסתבר כי כאשר ניתן לילדים מרטיבים , לפני השינה, הוא גורם להפחתה משמעותית של ההרטבה אצל 60% מילדים אלה. על היתר הוא לא משפיע כלל. אצל אותם ילדים המושפעים מהתרופה - הבעיה חוזרת ( בקרוב ל 100%) ברגע שמפסיקים את השימוש בתרופה. תרופה זו יכולה לסייע במקרים מסויימים בטיפול בהרטבה באמצעות זמזם אך אינה מומלצת כטיפול בהרטבת לילה בפני עצמה. בברכה, ד"ר ברוך קושניר. ייעוץ לגמילה מחיתולים, טיפול בהרטבת לילה, עצירות, התלכלכות וחרדת אסלה. מוקד מידע וזימון תורים ארצי: 03-5115933 www.kushnir.co.il www.aslaksuma.co.il www.facebook.com/kushnirhelp אפליקציה לסמארטפונים : "האסלה הקסומה"

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים