קקי בחיתול בלבד

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

05/09/2014 | 11:38 | מאת: נאוה

יש לנו בת מקסימה וחכמה בת שלש וחצי. גמולה מזה כחצי שנה בכל התחומים. את היציאות מתעקשת לעשות בחיתול בלבד. מוכנה לשבת על האסלה לפיפי. מוכנה לשבת לנסות על האסלה קקי אך לא מצליחה ותמיד מבקשת חיתול. חברות מציעות לי לספר לה כי אזלו החיתולים בחנות. אודה על התייחסותך.

נראה כי הילדה סובלת מחרדת אסלה. קיים כיום מיגוון טיפולים התנהגותיים יעילים ביותר לבעיה זו. מומלץ לפנות אל מרפאה מקצועית בנושא. בינתיים חשוב לאפשר לילדה להשתמש בחיתול כאוות נפשה. אין להפעיל עליה לחץ ואין למנוע ממנה שימוש בחיתול. בהצלחה, ד"ר ברוך קושניר פסיכולוג קליני, גמילה מחיתולים, הרטבת לילה וחרדת אסלה www.kushnir.co

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים