טיפול באמצעות כדורי מינירין מלט 120מקג

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

19/06/2014 | 09:18 | מאת: יניב

בני בן 9 החל טיפול בהרטבת לילה באמצעות 2 כדורי מינירין מלט 120 מקג שעה לפני השנה (מתחת ללשון). בכדור עזר ושבוע לא היו הרטבות לילה אך פתאום שוב הרטיב פעמיים. כיצד ייתכן ? האם פרוש הדבר שהטיפול לא מצלי וצריך להוסיף לו טיפול נוסף? להמשיך כרגיל ולתת לטיפול עוד הזדמנות ?

נראה כי יפל במינירין אינו מתאים במקרה שלכם. הטיפול היעל ביותר הוא באמצעות זמזם הרטבה אלקטרוני במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים