אנקופרזיס לילד בן 11

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

19/02/2018 | 16:28 | מאת: עדי2

בננו בן 11 מפותח שכלית וגופנית, בעצם מעולם לא נגמל והוא עושה בתחתונים ומלכלך את עצמו בקביעות, וכמעט אינו הולך לשרתים לעשות את צרכיו. ניסינו בעבר מספר טיפולים, שיטות עידוד עם פרסים, טיפול בנורמלקס, ואף חוקן כדי להיפטר מהצואה המצטברת במעיו. מה ניתן לעשות לשיפור המצב? האם טיפול בנורמלקס? האם טיפול פסיכולוגי? איזה סוג של טיפול? תודה

שלום רב, נא מלאו את שאלון האבחון בקישור הבא . https://goo.gl/Mur1do אשמח לשוב אליכם עם התייחסות בברכה ד,ר ברוך קושניר 0522682118

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים