בריחת פיפי ילדה בת 8

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

22/12/2016 | 15:37 | מאת: ליאת

שלום, לבתי בת 8 יש הרבה פספוסים גם ביום וגם בלילה, לרוב בגלל שהיא מתאפקת עד לדקה ה90 ואז בורח לה. היא לא מרטיבה בכמויות אלא כל פעם בורח לה קצת. לפעמים בלילה אבל גם במהלך היום. כשאני שואלת אותה היא מסבירה שלא שמה לב או שלא הייתה לה אפשרות ללכת לשירותים. היא מבינה שזה לא בסדר אבל זה ממשיך כל פעם. מה עושים? איך ניתן לפתור את זה?

מדובר בבעיה של הרטבת לילה אשר אליה נלויית הרטבה בזמן ערות. הטיפול היעיל ביותר אשר יפתור את שתי הבעיות במקביל הוא טיפול התנייתי באמצעות זמזם הרטבה אלקטרוני במסגרת הדרכה וליווי במרפאת הרטבה מקצועית. מדובר בשיבוש בפעולתו של מנגנון רפלקסים המפקח על השליטה בשלפוחית השתן. בהצלחה ד"ר ברוך קושניר מנהל מרפאות : הרטבת לילה, בעיות ביציאות, גמילה מחיתולים www.kushnir.co.il

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים