הרטבת לילה ילד בן 4.8 - תופעה חדשה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

01/05/2013 | 08:13 | מאת: לילי

שלום, הילד שלי גמול מגיל שנתיים וחצי בערך. בהתחלה היו בריחות מידי פעם, אבל כבר יותר משנתיים בלילה היה מתעורר וניגש לשירותים. לאחרונה (חודש וחצי לערך) לעיתים קרובות מאוד התחילה בריחת שתן בלילה. לפני כן עשינו שינוי קטן בחדר - שינינו מיקום המיטה. יש לי תחושה שהוא ישן עמוק יותר בצד הזה. האם לנסות להחזיר את המיטה למקומה הקודם? או לא לחכות ולפנות לרופא? אודה על עצתך.

נראה כי מדובר בהרטבת לילה משנית. מומלץ לפנות לקבלת טיפול במרפאת הרטבה.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים