נסיגה בגמילה ילדה בת 2.10

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

07/03/2013 | 11:33 | מאת: קרן

שלום, ביתי גמולה מזה חצי שנה, בחודש האחרון כל הזמן בורח לה פיפי בתחתונים והיא עושה קקי בתחתונים. רופא הילדים ממליץ על טיפול בחוקן למשך שבועיים ואם זה לא יעזור להמשיך בחוקן עד שהיא תתחיל לשעות קקי מיוזמתה. האם זה טיפול נכון? החוקן לא יכול לגרום לבעיות תקופה כה ארוכה? לא יכולה להיות תלות של הקיבה בחוקן?

זהו טיפול אשר יכול לעזור אך יש לבצע אותו תחת הדרכ ה צמודה במרפאה במתמחה בטיפול בחרדת אסלה והתלכלכות. במרפאה כזאת יוכלו אולי להציע לכם גם שיטות חלופיות.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים