בריחת צואה בשעות הלילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

13/01/2013 | 17:24 | מאת: זהבה

ד"ר קושניר, שלום, נכדי בן השלוש וחצי מאבד שליטה על הסוגרים מתוך שינה ומתעורר עם צואה בתחתונים. בשעות היום הוא שולט בצרכים באופן מלא, אם כי אציין שלעיתים הוא יושב זמן רב על הסיר עד ליציאה. נשמח להכוונה, רגע לפני ש"מלבישים" על הילד בעיות נפשיות... תודה לך.

מומלץ להשתדל לודא שהילד מתרוקן לחלוטין בשירותים בשעות הערב ולפני השינה. במידה ובכך לא מצליחים לפתור את הבעיה מומלץ לפנות למרפאה המתמחה בטיפול בחרדת אסלה והתלכלכות.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים