בריחת שתן לילד בן 9 - תופעה חדשה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

29/10/2012 | 00:07 | מאת: ליבי

שלום רב. בני בן ה 9 לא הרטיב בלילה מאז שנגמל בגיל שנתיים עד לפני חודש למעט מקרים בודדים בהם היה חולה. כרגע מרטיב כמעט בכל לילה בשעות שונות של הלילה. כרגע הוא אינו חולה וזו תופעה חדשה שאנחנו לא מצליחים להבין מעין הגיעה. לא ניכר שינויי משמעותי בחייו של הילד ובשיחה איתו לא סיפר על משהו חריג בבית הספר. אנחנו מאוד מודאגים. האם זהו מקרה לטיפול בהרטבות לילה? מה הצעד הבא? תודה רבה ליבי

מדובר בתופעה מוכרת הנקראת : הרטבה משנית. ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות זמזם הרטבה במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים