טיפול בגלי הלם בבעיית "מרפק טניס" ?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

31/01/2010 | 10:06 | מאת: אבי

00054054שלום מזה זמן רב אני סובל מבעיית מרפק טניס שמקשה מאוד על איכות החיים ומסבה כאבים, מכיוון שכל הטיפולים המסורתיים נכשלו הוצע לי להכנס לניתוח ארתרוסקופיה בקרוב מאוד. קראתי על זמן השיקום הארוך ובמקביל התוודעתי לשיטת הטיםול בגלי הלם. 2 שאלות בבקשה. הראשונה, האם עשוי להיגרם נזק כלשהו מטיפול שגוי בגלי ההלם ואם כן האם מדובר בנזק הפיך? השנייה, האם יש תוצאות מוכחות לטיפול בגלי הלם בבעיה הספציפית שליוהאם נדרש זמן שיקום ארוך ? מס' נתונים עלי, כבן 50, ספורטאי לשעבר, רוכב אופניים בהווה, עובד כיום בעבודה שאינה פיזית. תודה מראש על התשובות המהירות

לא ניתן לצפות את מידת ההצלחה של טיפול בגלי הלם. זהו טיפול בתחום של רפואה אלטרנטיבית.

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק