גמישות יתר בכתפיים + כתף ימין נמוכה מכתף שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

20/10/2009 | 15:39 | מאת: רועי

שלום, שמי הוא רועי ולפני כשנתיים עקב הגיוס שלי לצבא התחלתי בפעילות ספורטיבים מוגזמת, הפיעלות כוללת: זחילות, ריצות, שכיבות סמיכה, מתח וכיו"ב. בנוסף לכך סבלתי משברי מאמץ ברגליים מלווים ב Shin Splint ומבלטי דיסק ב -L2-L3 עם לחץ על השק. את עזרתך אני צריך בעיקר בנושא הכתפיים. שני כתפיי נופלות קדימה והכתף הימנית נמוכה מהשמאלית באופן משמעותי, כאשר אני מבצע עליות מתח ישנם קליקים חזקים ולאחר מכן גם מעט כאב. ניסיתי טיפולי פיזוטרפיה מספר פעמים אך זה לא עזר. אילו תרגילים\טיפולים מומלץ\אסור לי לעשות ? אשמח לקבל את עזרתך. תודה מראש.

כדי לבדוק מהי הבעיה בכתפיים יש צורך בבדיקה גופנית שתצביע באופן כללי על הבעיה ועל פי כך יהיה צורך בבדיקות עזר נוספות אני ממליץ לפנות לאורטופד שעוסק בביות כתף לשם הברור

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק