מרפק גולף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

07/07/2009 | 11:20 | מאת: אורית

שלום רב, מזה כ- 10 חודשים יש לי כאבים במרפק גולף עשיתי פזיוטרפיה בקופ"ח וקיבלתי 2 זריקות למרפק שהקלו אך הכאבים חזרו. עשיתי צילום רנטגן+ אולטרסאונד + EMG כל הבדיקות בסדר גמור לא רואים דבר. אודה מאוד להמלצתך על המשך טיפול ?

שלום רב הטיפול במרפק גולף הוא אכן ע"י פיסיותרפיה וזריקות מקומיות. לעתים נדירות מאד נעשה גם טיפול ניתוחי. מכיוון שכבר עשית את הטיפולים הנ"ל אני ממליץ בצוע MRI של המרפק כדי לברר את מקור הכאב ולאחר מכן לשקול את המשך הטיפול על פי הממצאים. דר רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק