תת פריקה לאחר בדיקת אורטופד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

12/04/2009 | 12:48 | מאת: אסימפטוטה

שלום דוקטור, אני בן 18 וסובל מתת פריקות חוזרות בכתף, לאחר בדיקת אורטופד הוא רשם :טסט מגירה קדמי אחורי שלילי,רגישות בבביצוע בדיקה סולקות +- ושלח אותי לMRI ארטרו.. אתה יכול להסביר על המימצאים של האורטופד? תודה רבה

שלום רב. בדיקת MRI דרושה כדי לברר מהי סיבת הפריקות - האם הבעיה היא גמישות יתר או שמדובר בקרע באחד המבנים המייצבים את הכתף. במקרה שיש קרע יש צורך בטיפול ניתוחי ואם מדובר בגמישות יתר הטיפול המומלץ הוא חיזוק שרירים ע"י טיפול פיסיותרפי. דר' רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק