arcoxia VS betaren

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

25/02/2009 | 09:57 | מאת: אלון

ד"ר שלום לאחר חודדשיים של כאבי צוואר כתף שהוחמרו מאוד הימים האחרונים (לא ברורה הסיבה)פניתי לאורטופד שמשער שמדובר בדלקת באיזור ורשם לי arcoxia. בעבר ,עקב חבלה ביד שגרמה לדלקת שנמשכה חודשים קיבלתי בטארן שהעלים את הכאב תוך שעתיים מהכדור הראשון (אחרי טיפול האטופן שלא הועיל כלל). מה ההבדל בין הבטארן לארקוקסיה? מה עדיף?

התרופות שאתה מתאר שייכות לקבוצת תכשירים נגד דלקת שהם לא סטרואידים. ארקוקסיה זהו תכשיר חדש יותר אשר אמור לגרום לפחות תופעות לוואי. יעילותם להוריד את הדלקת היא דומה בברכה דר' רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק