מרפק גולף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

30/11/2008 | 11:32 | מאת: אורית

שלום רב, מזה כ- 7 חודשים יש לי כאבים במרפק גולף. בהמלצתו של האורטופד עשיתי פיזיוטרפיה שלא עזרה ולפני מספר ימים קיבלתי זריקת סטראוידיים למקום הכאב. ישנו שיפור אך השיפור הוא קל. שאלתי : 1. כמה ימים מיום ההזרקה חומר הזריקה עדיין פועל ויכול לגרום לשיפור. 2. במידה וגם והזריקה לא עוזרת האם ישנו טיפול אחר נוסף. מודה מאוד לתשובתך..

אורית שלום לאחר הזריקה ניתן לצפות לשיפור במשך כחודש, ואם אין שיפור בכאבים לאחר התקופה הזאת ניתן לחזור על הזריקה . בברכה דר רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק