הווצרות חוליות הגב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

25/11/2008 | 19:16 | מאת: אורי שדה

שלום רב למפעילי הפורום המשכיל ווהמועיל אבקש עצה : אני גבר בריא בן 43 לפני כמה חודשים החלו להיות לי כאבים במותן ימין גם במצב של מנוחה :בבדיקת ct נשללו אבנים בכליות או בעיה פנימית . בצילום רנטגן לגב נמצאו הממצאים הבאים :היצרות קלה ג קלה של המרווח החוליתי L5-S1 מנח החוליות שמורים תשובת האורטופד:הימסקליזציה של L5 תנועת הגב טובה רגישות למישוש עמוק של בטן אמצעית ימנית וחץ לאזור זיז רחבי L2 מימין . אבקש הסבר ? האם מותר לי לעסוק בספורט -יוגה אירובית האם יש קשר לכאבי המותן ? תודה רבה ל תשובתכם בברכה

שלום רב הפורום הנוכחי דן בשאלות הקשורות לבעיות כתף ומרפק בלבד ולכן לא אוכל לענות לשאלה הקשורה לבעיות אחרות. דר רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק