שריר תפוס מאוד בכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

31/10/2008 | 00:51 | מאת: טל

שלום, אני בחורה בת 20, לפני כשנתיים בערך התחילו לי כאבים בשריר בכתף ימין (מה שנקרא כפי שהבנתי שריר הלחץ) הייתי כבר אצל 2 אורטופדים עשו לי צילום שלא העלה דבר ועשיתי פיזיותרפיה ממושכת של 15 מפגשים. הפזיותרפיה עזרה לי כול פעם ליום יומיים והכאב חזר (שיחררו לי כול פעם את השריר עם ליזר כזה ואז זה חזר לכאוב). השריר או העצב או מה שזה לא יהיה מאוד מאוד כואבים כאשר הכאב בא בהתקפים תקופה מסויימת זה סביר ותקופה מסויימת אני לא יכולה להזיז את כול היד. הכאב הזה גורם לי לקליקים בכתף, כמעט כול פעם שאני מסובבת את הכתף נשמע קליק מה שעוד יותר תורם לכאב. מה ניתן לעשות???

01/11/2008 | 23:52 | מאת: תמר וייל

שלום טל אני מדריכה לפלדנקרייז. כמוני מצויים בארץ מאות מורים. שיטת פלדנקרייז מסייעת בפתרון בעיות של שרירי השלד והגפיים (=כתפיים, אגן) על ידי תרגול פשוט, חסר מאמץ ולא מכאיב. ללא תרופות וללא מניפולציות. להרבה אנשים שיש כאבי כתפיים נמצא פתרון פשוט בתרגול ופתרון שהחזיר אותם לחיים רגילים. כל שעליך לעשות הוא לפנות לאתר המורים המוסמכים בשיטת פלדנקרייז, למצוא מורה המצוי באזור מגורייך ולהתקשר ולהתייעץ בטלפון. זה הכל. הכל בטוב תמר

טל שלום התאור שלך אינו מספק כדי לשאר על איזה בעיה מדובר, אך ברור שלא ידועה לך האבחנה של בעיתך בכתף. כדי לאבחן את הבעיה וחהחליט על הטיפול יש לבדוק אותך בדיקה גופנית ממוקדת לכתף ולהפנות לבדיקות עזר מתאימות על פי הרושם שבבדיקה הגופנית. לא ניתן לטפל בבעיה שלך אם לא ידעים את האבחנה. לכן אני ממליץ לך לפנות לאורטופד אשר עוסק בבעיות כתף בברכה דר רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק