קיפוזיס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

18/10/2008 | 23:36 | מאת: דנית

לבתי בת ה15-קיפוזיס קשה של כ 70 מעלות. טיפול פיזותרפי+פילאטיס סייעו במעט. ניתוח בעתיד? סובלת מכאבי גב כלליים. מה עוד ניתן לעשות?

דנית שלום. הפורום הנוכחי דן בבעיות כתף ומרפק בלבד ולכן אני ממליץ להפנות את שאלתך לפורום אחר אשר דן בבעיות גב. דר' רוזנברג

23/10/2008 | 07:49 | מאת: תמר וייל

שלום דנית לשאלתך מה ניתן עוד לעשות? תשובתי היא: להמשיך להתעמל. אין תרופות קסם כשמדובר בקיפוזיס. רק מסגרת שבה הנערה מתעמלת באופן קבוע, פעם או אף פעמיים בשבוע יכולה לסייע להתגבר על כאבי הגב הכלליים. שיטת פלדנקרייז, אותה אני מייצגת, שפותחה על ידי הפיזיקאי ד"ר משה פלדנקרייז מטפלת בכל בעיות הסקוליאוזה - הקיפוזה אחת מהן - בצורה שמאפשרת חיים באיכות טובה יותר. יש למורי פלדנקרייז אתר שממנו את יכולה למשוך שם של מורה שנמצא קרוב למקום מגורייך. אשמח לענות לך על שאלות נוספות הכל בטוב תמר

25/02/2009 | 00:20 | מאת: פאתן

פאתן שלום אני בת 21 ויש לי קיפוזיס הקתפים שלי יורדות קדימה והגב שלי בצורת קשת מה אני יכולה לעשות כדי להחזיר הגב שלי לצורתו הטבעית

23/10/2008 | 07:44 | מאת: תמר וייל

שלום דנית, לשאלתך מה עוד ניתן לעשות? להמשיך להתעמל. אין תרופות קסם בתופעה כקיפוזיס. שיטת פלדנקרייז, שהומצאה ע"י ד"ר משה פלדנקרייז, שהיה פיזיקאי, היא שיטה המטפלת בבעיות שלד ושרירי הגב. העבודה עם קיפוזיס, בשיטתנו משוייכת למשפחת הסקולאוזיס = עקמת בעברית. לשיטת פלדנקרייז מספר דרכי עבודה עם התופעה, במיוחד עם נערות בגיל ההתבגרות. מנסיוני בעבודה עם תופעת הסקוליאוזה - רק "אספקת תנועה" = מסגרת קבועה שבה הנערה ממשיכה באופן קבוע להתעמל היא הפתרון לכאבי הגב הכלליים. א%

23/10/2008 | 07:48 | מאת: תמר וייל

שלום דנית לשאלתך מה ניתן עוד לעשות? תשובתי היא: להמשיך להתעמל. אין תרופות קסם כשמדובר בקיפוזיס. רק מסגרת שבה הנערה מתעמלת באופן קבוע, פעם או אף פעמיים בשבוע יכולה לסייע להתגבר על כאבי הגב הכלליים. שיטת פלדנקרייז, אותה אני מייצגת, שפותחה על ידי הפיזיקאי ד"ר משה פלדנקרייז מטפלת בכל בעיות הסקוליאוזה - הקיפוזה אחת מהן - בצורה שמאפשרת חיים באיכות טובה יותר. יש למורי פלדנקרייז אתר שממנ

09/02/2010 | 18:48 | מאת: אברהם זנו

שלום אני סובל מעקמת בגב אני לא יודע אם היא קשה או קלה רציתי שתגיד לי כמה מעלות זה בסדר וכמה מעלות זה גרוע ובהתאם לכל מעלה בכיפוף תגיד לי כמה זה יוריד לי בפרופיל בצבא .

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק