האם יש קשר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

24/04/2010 | 22:48 | מאת: איציק א

בשנת 2006 נפצעתי בעמוד השידרה ובכתף שמאל ונותחתי. cervical disc herniation c3-4 c4-5 c4 corpectomy&c3-4&c4-5 discectomy c3-c5 fusion harms cage+skyline s/p l4-5 postero lateral instrumentated spine fusion לאור הגבלות תנועה בוצע בדיקת mri בכתףושם נרשם ללא נוזל תוך מפרקי בכמות פתלוגית. גידי השרוול המסובב והגיד הארוך של הביצפס שמורים ללא קרעים. שינויים דגנרטיביים וארוזיות עם בצקת עצם במפרק האקרומיקלביקולרי. לסיכום:ארטרופטיה a-c קלה ברגע הפציעה הרגשתי שפרקתי את הכתף.מה אומרת הבדיקה?האם המגבלה היא תוצר לפגיעה בצואר או בכתף?ומה היא ארטרופטיה?

שינויים ניוניים במפרק אקרומיוקלויקולרי יכולים להופיע זמן ממושך לאחר חבלה במפרק זה וגם ללא כל קשר לחבלה כלשהי.

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק