הקשר בין ניקוטין לשיהוקים

דיון מתוך פורום  התמכרות

27/09/2012 | 15:58 | מאת: רמי קליין

שלום, לפני שבועיים בערך התחלתי לעשן סיגריה אלקטרונית -אלטרנטיבה לסיגריות כדרך מעבר להפסקת עישון. לאחרונה שמתי לב לתופעה מוזרה, בכל פעם שאני לוקח שאיפה מהסיגריה האלקטרונית אני מתחיל לשהק. ניסיתי לבדוק את זה כמה פעמים כדי להיות בטוח שזה הבעיה, וכנראה שזה זה. לאחר בדיקה גם מישהו אחר שהתחיל יחד איתי לעשן את אותה סיגריה התחיל עם אותה תופעת שיהוקים. אציין כי בחומר של הסיגריה האלקטרונית יש ניקוטין. האם יש קשר בין ניקוטין לשיהוקים? אם כן למה זה לא קרה לי אף פעם שהייתי מעשן סיגריות? התשובה של הדרך הכי טובה היא להפסיק לעשן בכלל, זה ברור לי וזה יקרה בקרוב. השאלה אם השיהוקים הם סימן למשהו שמתפתח בגוף? בתודה מראש, רמי.

02/10/2012 | 14:02 | מאת: אינה ארצי

השאלה הזאת צריכה להיות מופנית לרופא או לרוקח. לצערי, לא אוכל לתת לך תשובה. בהצלחה ויישר כח במאבק הקשה

מנהל פורום התמכרות