מכור לקניות

דיון מתוך פורום  התמכרות

22/09/2012 | 21:02 | מאת: אורן

שלום אני שופוהוליק , חייב קבוצת תמיכה ועזרה. מישהו יודע איך לעזור לי?

24/09/2012 | 11:09 | מאת: אינה ארצי

אורן שלום. אם לא תמצא קבוצה מתאימה תנסה להשתלב בקבוצה למהמרים אננונימיים. אם תרצה ליצור קשר0524777174

02/05/2013 | 13:23 | מאת: ענבר נחום

היי אורן, אני סטודנטית לתקשורת בשנתי האחרונה ואני עושה עבודת מחקר בנושא התמכרויות. חשוב לי להבהיר שהתמכרות לקניות היא התמכרות ככל דבר ולהעלות את עניין הצריכה המתגברת למודעות. הייתי שמחה לראיין אותה לתכנית שאני עושה, אשמח אם תוכל ליצור איתי קשר. [email protected] תודה רבה. ענבר

מנהל פורום התמכרות