ביקורת על אינה ארצי

דיון מתוך פורום  התמכרות

27/07/2012 | 00:20 | מאת: רוברט

גבירתי הנכבדה! אני עוקב אחר תשובותייך המאוד לא משכנעות! יש כאן אנשים שבאמת סובלים ואת ממש נותנת תשובות לא עניניות וזה מאוד פוגע ומרגיז! כדאי שפורום חשוב זה ינוהל ע"י פסכיאטר מוסמך ולא קרימינלוגית שאין בסמכותה לאשר או לשלול תרופות! בכבוד רב ר.

29/07/2012 | 10:19 | מאת: דפנה

אני בשוק מהתשובות הרדודות, יש אנשים פה שכותבים מצבים איומים והתשובות שלך רדודות, לא מקצועיות, הבן שלי הקטן היה נותן עצות טובות יותר. מה קורה לך?

05/08/2012 | 09:56 | מאת: אינה ארצי

תכיר לך את העולם לטיפול בהתמכרות., בהצלחה

05/08/2012 | 09:52 | מאת: אינה ארצי

את ההערות שלך. לצערי מנגנוני ההתמכרות הם מורכבים וכדור אינו פותר הכל. אנני ממליצה או שוללת תרופות, זהו אינו המקצוע שלי, כפי שציינת נכון. אני מתייחסת למנגנונים נפשיים והתנהגותיים. אותם מנגנונים מבוססים גם על עקרונות של קבוצות לעזרה עצמית (N.A' AA,GA ועוד) שבשילוב עם גורמים הטיפוליים נותנים את המענה שמסייע להרבה אנשים לנהל אורח חיים נקי ואיכותי. וכן אנני מאמינה בקיצורי דרך. חלק מהאנשים שמחפשים פתרון יסודי - אלה שהגיעו לדרך ללא מוצא עבורם וחייבים לשנות את החיים, אלה שנמאס להם לסבול. לא תמצאו פתרונות קסם והבטחות שווא. אני מאמינה שהכל בידיים של האדם. הוא ורק הוא (עם מעט עזרה והכוונה) יכול לשנות את חייו - אורח חיים בריא בכל התחומים. בהצלחה

מנהל פורום התמכרות