הצילווווווו

דיון מתוך פורום  התמכרות

16/06/2012 | 14:03 | מאת: רעות

אני בת 25 פרודה עם 2 ילדים ממש קטנים אני כבר שנה פרודה הבעל עזב את הבית בשביל המאהבת שלו גילתי שהיה לו רומן כרגע לא עוזר כלכלית בכלום סולקתי כבר מדירה אחת כי לא היה לי איך לשלם נכנסתי לדיכאון גדול מאז שעזב ולא רוצה לחזור אני בחורה יפה וכל יום מתחילים איתי אבל אני לא רוצה אף אחד אני רוצה שיחזור הוא כבר שנה מחוץ לבית ולא נראה שהוא רוצה לחזור בחצי שנה האחרונה נפלתי לשתיה ואני שותה כמעט כל יום ויכולה לשתות גם מהבוקר איך שאני קמה אני מתפקתדת טוב עם הילדיםם גם שאני שותה אני עירנית ואם אני לא שותה אני עצבנית כבר הרבה שמו לב שאני שותה כל יום עם זה משפחה וחברים אבל כולם חושבים שאני סתם אלכוהליסטית ואומרים לי להפסיק הלוואי שזה היה קל אני רק בדיכאונות כל היום הגעתי למשקל של 46 קילו אין לי עם מי לדבר אני מתביישת ואני כל היום בבית בוכה וכולם ישנים בעמידה! אשמח לקבל עזרה ממישהו שאני לא מכירה יהיה לי יותר קל לדבר על זה תודה רבה...

17/06/2012 | 16:07 | מאת: אינה ארצי

רעות שלום, את צודקת את חייבת לקבל עזרה. עזרה מקצועית מותאמת למצבך גם נפשי וגם פיזי. אני לא חושבת שדרך המחשב זו הדרך היעילה או נכונה. אני ממליצה לפנות ליחידה לטיפול בהתמכרויות בעיר מגורך או לעמותת "אפשר". העזרה הזו מקצועית וניתנת חינם לכלל הציבור. אני ממליצה לך, במקביל לפנות לייעוץ פסיכיאטרי (לקבל קביים נוספות) בהצלחה

מנהל פורום התמכרות