התמכרות לסיגריות

דיון מתוך פורום  התמכרות

27/05/2012 | 16:49 | מאת: יעל

הי. אני בת 15 ומכורה לסיגריות. אני מעשנת מזה כשלושה חודשים כמות של בסביבות החצי קופסה ליום. אני מעוניינת לנסות ולהיגמל. אני יודעת שקיימת תרופה בשם זייבן שעוזרת לגמילה. הורי לא יודעים שאני מעשנת והייתי מעוניינת להשאיר זאת כך. האם יש דרך לקבל מרשם ולרכוש זייבן בלי מעורבות של ההורים? לאיזה רופא צריך לפנות לשם כך?

30/05/2012 | 22:46 | מאת: אינה ארצי

שלום יעל, אנני מתמחה בתחום של סיגריות. באופן כללי, בגמילה נמרכיב החשוב ביותר זוהי המוטיבציה. בהצלחה נ.ב.תתייעצי ברשתות פארם בהצלחה רבה

מנהל פורום התמכרות