לא מסוגל לאכול אבל קונה מזון ללא הגבלה

דיון מתוך פורום  התמכרות

10/04/2012 | 19:16 | מאת: מכור לקניית מזון

שלום רב אני מנותח קיצור קיבה בעברי הייתי אדם שמן כיום אני נחשב לאדם שנראה טוב כבר לא שמן תודה לאל בקושי מסוגל לאכול. הניתוח בגוף הצליח אבל בראש אני עדיין חושב שמן. אני קונה אוכל ממלא את המקרר למרות שאני לא מסוגל לאכול לא מצליח להתגבר על הבעיה רעיונות טיפים בבקשה אשמח

17/04/2012 | 09:57 | מאת: אינה ארצי

שלום, אני חושבת שתוכל להעזר בקבצות תמיכה. למיטב ידיעתי יש לא מעט כאלה ודי הרבה אנשים מתמודדים עם בעייה דומה - הפתרון הכירורגי לא פותר את הכל. בהצלחה נ.ב. יש אפשרות לפנות גם למטפל/ת, גם זה יכול להיות יעיל ולהקל עליך.

מנהל פורום התמכרות