האם גמילה מעישון חשיש נעשית ע"י פסיכיאטר

דיון מתוך פורום  התמכרות

06/09/2011 | 12:07 | מאת: ST

רציתי לברר, האם גמילה מעישון חשיש וגראס נעשית ע"י טיפול בכדורים פסיכיאטרים כמו : סרטלין, סרנדה וכד' ? אני פשוט מכירה מישהו שמבקר באופן קבוע אצל פסיכיאטר שגם הסביר לו שתהליך הגמילה הוא ע"י כדורים. רציתי לברר אם זה נכון ? או שמתן הכדורים מסייע גם לדברים אחרים שהמטופל לא מספר לאחרים ורק הפסיכאטר יודע עליהם ?

11/09/2011 | 22:31 | מאת: אינה ארצי

שלום, נשמע לי שהשערה שלך נכונה, לפחות בחלקה. לדעתי, זכותו של אדם לשמור על פרטים מסוימים, מה כן והפרעות פסיכיאטריות מתוייגות בחברה ישראלית לעתים גם בצורה מאוד חריפה. בהצלחה

מנהל פורום התמכרות