אב אלכוהיליסט

דיון מתוך פורום  התמכרות

31/08/2011 | 19:21 | מאת: מודאג

אבי בן 56, אלמן 10 שנים.. לאחר מותה של אימי מצא נחמה מרכזית באלכוהול. לצערי למרות ניסיונות מרובים לא הצליחה המשפחה להביא לשינוי כל שהוא.. קראתי פה בפורום על עמותת אפשר שבכוונתי לפנות לקבל את עזרתם. שאלתי היא כיצד לגייס את אבי? חייב לומר שניסינו הכול, שיחות אישיות, שיחות משפחתיות, איומים שלא יראה את הנכדים ומה לא.. זה בעיקר תמיד מסתכם בהבטחות ענקיות ללא מעשים. ברור לי שזה כבר למעלה מהיכולות שלי ושל משפחתי, ואנחנו והוא זקוקים לסיוע מקצועי. תודה.

31/08/2011 | 23:30 | מאת: אינה ארצי

שלום רב, אני ממליצה לחפש תמיכה והדרכה למשפחה, ע"מ להקל עליכם את ההתמודוות. אביך יגיע לטיפול, כאשר הוא יהיה בשל לכך. בהצלחה

מנהל פורום התמכרות