הגעתי הנה בעקבות התמכרות לעבודה

דיון מתוך פורום  התמכרות

28/08/2011 | 18:45 | מאת: מכורה לעבודה

אני מרגישה שאנני דורשת מה שמגיע לי מההנהלה וממשיכה להגיע לעבודה כמבוקש ועושה מעל ומעבר ויותר מידי בעבודה וחוץ מללכת לעבודה וחזרה הביתה לא מענין אותי כלום ולא מזיז אותי כלום כל חיי נהיו סביב ללכת לעבודה לבוא לנוח ושוב שיהי כוח ללכת לעבודה למחרת ניראה לי שזה ממש חלק מהתמכרות לעבודה בהמשך העלה דברים אחרים ואשתף אותך שתוכלי לעזור לי כשהיה יותר ממוקדת ומרוכזת בזמן לייף כרגע אני במחלה מהעבודה אבל חושבת איך לחזור לעבודה ואני עוד חולה וכואבת זה גם דוגמה להתמכרות שלי אשמח לקבל תבוה מימך אם ניראים תסמינים כאלה מידברי

30/08/2011 | 08:29 | מאת: אינה ארצי

שלום, אני צריכה שתפרטי יותר את מהות הבעיה ואת מהלך חייך: מצב משפחתי, חברתי, עיסוק, אווירה בעבודה ותמונת מצב של חייך, כולל סופי שבוע. 6את יכולה גם למייל: [email protected]

מנהל פורום התמכרות