מכור לפורנו ולסקס בכסף

דיון מתוך פורום  התמכרות

24/06/2011 | 10:16 | מאת: אורן

אני חושב שהפכתי למכור לפורנו ולמין בתשלום. אני נשוי + 1. בן 30. אני עובד וגם אישתי. אימתי אני זוכר את עצמי אני מאונן מול חומרי פורנו. גם לאחר נישואי. כשאישתי נכנסה להריון היא הפסיקה לקיים איתי יחסי מין במשך שנה וחצי. גם אחר כך היא מיעטה לשכב איתי (פעם בחודש וחצי ). הפכתי תלוי יותר ויותר בפורנו ובאיזשהו שלב התחלתי ללכת לזונות. אני מרגיש שאני שולט בזה (הולך לזונה פעם בשבועיים, לא יותר) אבל אני לא אוהב את המצב הזה. אישתי לא אוהבת מין וגם כשאנחנו שוכבים זה בתנוחה מסיונרית בלבד כי אישתי לא אוהבת תנוחות או מין אוראלי (לבצע בי או שאני אבצע בה). היא לא רוצה ללכת לטיפול בנושא למרות שאני מפציר בה ואומר לה שזה מאוד חשוב לי וליחסים בינינו. כל הזמן הזה האשמתי אותה ואמרתי לעצמי שאני פשוט גבר נורמאלי שאוהב מין ושנשוי לפריג'ידית. לאחרונה אני מגיע למסקנה שכבר נמאס לי מפורנו ומזונות. אני מחפש דרך להפסיק אך אני לא מתכוון להוציא מאות שקלים על פסיכולוגים ופסיכיאטרים. האם ישנם כדורים שאני יכול לקחת ללא מרשם? אני כמובן גם לא רוצה לדבר עם אישתי על הנושא. אם היא תדע שאני מבקר אצל זונות, זהו הסוף לנישואים.

28/06/2011 | 00:09 | מאת: אינה ארצי

אורן שלום, אתה מתאר קושי בזוגיות ובריעה דרך פתרון זמין וקל. זה מורכב, אני חושבת שדרך פורנו וזונות אתה בורח מהסוגיות החשובות באמת. הנך מנסה להחזיר לעצמך תחושה שאתה נחשק, מושך, אהוב וכד. אם הייתה לי תרופה לבעיות זוגיות.......................

20/07/2011 | 13:11 | מאת: מיקי

שלום לך, אני סבלתי מאותה בעיה בדיוק שאתה מתאר ויש פיתרון מדהים לכך ללא הוצאות לטיפולים מדובר בקבוצות תמיכה של 12 צעדים הכל באנונימיות מס' 052-7640209 או אתר www.sa-israel.org אני קיבלתי חיים חדשים בזכות הדבר הזה בהצלחה

מנהל פורום התמכרות