דחוףףףף

דיון מתוך פורום  התמכרות

17/06/2011 | 12:32 | מאת: מיואשת

נשלחתי לבדיקת שתן ע?י קצינת מבחן והתוצאה היתה לדבריה שתן לא נקי ממורפיום והרואין!!! זה הדבר הכי הזוי שקרה לי בחיים מעולם אבל מעולם לא נגעתי בסמים!!!! אני מיואשת נורא כי זה פשוט לא נורמלי אני בנאדם רגיל ואני בתוך סיוט!!!התוצאות פשוט לא נכונות!!! איך זה יכול להיות ומה קורה פה??? בבקשה עזרה..

17/06/2011 | 13:10 | מאת: אינה ארצי

שלום לך, מדוע נשלחת לקצינת מבחן? אני צריכה מידע מפורט יותר על מנת שאוכל לסייע.

17/06/2011 | 14:47 | מאת: מיואשת

נשלחתי בגלל שנחקרתי במשטרה על שימוש במבסוטון , שלא השתמשתי בכלל רק הייתי עם מישהו שהשתמשש אני אובדת עצות לא מבינה בכלל מה קורה פה...

מנהל פורום התמכרות