הפרעה

דיון מתוך פורום  התמכרות

15/05/2011 | 18:19 | מאת: מירב

שלום אינה! איזה הפרעה נפשית יש למכורים? חבר שלי בגמילה בשלב התחלתי {חודש ראשון}נמצא במצב בלבול את יכולה להסביר לי בדיוק מבחינה קלינית מה זה אומר?

17/05/2011 | 22:41 | מאת: אינה ארצי

מירב שלום, אדם שנכנס לתהליך טיפולי בקהילה קודם עובר תהליך סוציאליזציה: הכרות עם השיטה, גישה טיפולית, ערכים, כללים, אנשים, והכי חשוב עם עצמו. הוא נמצא בבלבול מערכות. הוא התעורר בסביבה לא מוכרת ושונה מכל מה שהכיר לפני כן. המטלה של השלב להתחבר לעצמך, להגיע במודע להחלטה להכנס לטיפול, ללמוד עקרונות של התוכנית. בהצלחה

מנהל פורום התמכרות