כמה שאלות ממש חשוב לי!

דיון מתוך פורום  התמכרות

15/05/2011 | 17:54 | מאת: משה

אני מבקש עזרה מכל מי שידע לענות יש כמה שאלות שמטרידות אותי: 1. האם מי שלוקח מנת חשיש פעם בשבוע שבועיים הוא בסכנת התמכרות? האם כמות כזאת גורמת נזק משמעותי? האם כמות כזאת גורמת סבילות לגוף- כלומר שהגוף מתרגל לאט לאט לסם ורמת הצריכה עולה? 2. כמה זמן אחרי לקיחת החשיש יש לו השפעה על ההכרה? 3. האם עליה בדופק ופזילה אופיינים למקרה של לקיחת סם? 4. האם יכול להיות אדם שהגוף שלו סביל לסמים באופן יחסי, ולכן סמים במינון רגיל בקושי ישפיעו עליו, הוא לא ירגיש אופוריה שנוי בהכרה וכו' רק קצת טשטוש וזהו? אודה לכל מי שיוכל לענות לי, אפילו על חלק מהשאלות. תודה!

17/05/2011 | 22:28 | מאת: אינה ארצי

שלום. אכן כמה שאלות. כתבתי כמה פעמים כאן בפורות מידע על חשיש וגראס. כדאי לך באמת לקרוא מידע אמין ומקיף, למשל באתר של רשות למלחמה בסמים. לגבי סכנת ההתמכרות, הדבר מורכב הרבה יותר. במשפט אחד, מי שחייו מרוכזות בסם נמצא בסכנת ההתמכרות.

17/05/2011 | 22:57 | מאת: לולי

אני מכורה נקייה בת 24 ואני לא חושבת שיש פסול בשתיית אלכוהול או בחשיש וגראס כל עוד זה לא נועד לטיפול עצמי . גראס כמו חשיש כל עוד אתה יודע להגביל את עצמך ולהשתמש בו נטו להנאה מדי פעם לא אמור להזיק ולהבהיל ונכון שהסטיגמה על חשיש וגראס מאחר והם לא חוקיים היא שלילית בניגוד לאלכוהול אבל אלכוהול הרבה יותר מסוכן והוא נתפס כליגיטימי הכל שאלה של מה קורה לך שאתה מסטול לא קשור לא לתדירות ולא לכלום . למה אתה באמת מעשן את החשיש הזה זה מה שאתה צריך לשאול את עצמך בכנות .

מנהל פורום התמכרות