בדיקה לגילוי סמים

דיון מתוך פורום  התמכרות

17/01/2011 | 18:26 | מאת: אריק

שלום רב אני גבר,בשנות ה 30 המאוחרות. לאחרונה הגשתי בקשה למשרד הרישוי לרשיון לרכב כבד. לאחר תהליך(מרב'ד) שכולל מיבחנים עיוניים,בדיקות רפואיות,ראיונות פסיכולוגיים וכו..נשלחתי לבדיקות שתן לגילוי סמים. התוצאות הסופיות של המרב'ד,ניקבע שנמצא אצלי בבדיקה אחת מתוך השלוש שהתבצעו, סם מסוג אמפטמין .ונשלל לי הרשיון לתקופה של שנה ! ברצוני לציין,שלעולם לא הישתמשתי בשום סוג של סם,וזה באופן חד משמעי ! גם לא הישמשתי בשום תרופה שעלולה לשקף תוצאות אלו.. ברצוני להוכיח את חפותי מול תוצאות זאת. שאלתי היא : האים יש בדיקה,היכולה להראות שנה אחורה אם היה שימוש כל שהוא בסמים? מצאתי בדיקה שע'פ שערות גוף,יכולה להצביע על שימוש של מספר סוגי סמים לתווך של 3 חודשים אחורה,אך אני זקוק לבדיקה של שנה אחורה לפחות.. הודה על הכוונה לבדיקה מהסוג הזה באם קיימת... בתודה מראש

17/01/2011 | 21:50 | מאת: אינה ארצי

17/01/2011 | 21:54 | מאת: אינה ארצי

אני ממליצה לך לפנות למעבדה לטוקסיקולוגיה, אני מכירה בתל השומר. את הטלפון אפשר להשיג דרך 144 בהצלחה

מנהל פורום התמכרות