גמילה מהרואין

דיון מתוך פורום  התמכרות

22/10/2008 | 02:03 | מאת: אבי

ידידה קרובה שלי מכורה להירואין היא מאוד מעונינת להיגמל אך לא תיחשף ,היא רוצה להיסגר 4 ימים עם סבוטקס או אדולן ואחרי להתמודד אני רוצה שתדריכו אותי כיצד לעזור לה ומהיכן ניתן להשיג לה סבוטקס או אדולן ,אני מאמין שהיא תעמוד בגמילה מאחר והרצון שלה הוא עז

22/10/2008 | 09:05 | מאת: אינה ארצי

אבי שלום. התשובה שלי תתייחס לכמה היבטים. צר לי לאכזב אותך, אך פער בין המוטיבציה שהמכור מראה וביצוע בפועל ויכולות שלו, לעתים עצום. לעתים החשיפה ואני לא מדברת על חשיפה פומבית, זהו צעד ראשון לקבלה של ההתמכרות. וכאמור צעד ראשון זוהי חצי דרך. נוסף, מניסיוני התמודדות עם תסמונת גמילה היא חשובה מאוד. השגת סבוטקס ואדולן ללא מרשם של גורם מוסמך זוהי עבירה על החוק.יש אפשרות לפנות לרופא משפחה לשתף אותו בבעיה והוא יוכל להקל מעט על התסמונת גמילה. ידידך יכולה לפנות לעזרה לגורמים פרטים, יש לא מעט מטפלים פרטיים שיוכלו לעזור לה בהתמודדות אחרי הגמילה, ולN.A, כוון שהתמודדות הקשה היא אחרי הגמילה. תשובתי היא די כללית, אם אתה מעוניין לקבל יותר הכוונה אני אצטרך לקבל קצת פרטיםעל ידידך. שיהיה בהצלחה

מנהל פורום התמכרות