תסמיני גמילה חריפים

דיון מתוך פורום  התמכרות

19/09/2010 | 16:10 | מאת: טלטל

אני מעשנת הרבה שנים לסירוגין והחלטתי להגמל בבת אחת הפתיע אותי תסמיני הגמילה החריפים שאני עוברת ורציתי לדעת אם זה קשור לשמועה שיש אדולן בחשיש כי אני חווה הזעות גלי חום גלי קור חוסר שקט התקפי עצבים כבר כמה ימים וזה לא נראה לי הגיוני שכל זה רק מחשיש

19/09/2010 | 22:25 | מאת: אינה ארצי

שלום טלטל, הגראס של היום חזק כמעט פי 4 ממה שהיה לפני כחצי שנה, בעקבות תהליך ההשבחה הגנטית שעבר בתקופה אחרונה. יש יותר ויותר דווחים בספרות על תסמונת גמילה עם סמפטומים מגוונים. אם הדבר ממשיך מ עבר לכמה ימים תחזרי אלי ואפנה אותך לרופףא נרקולוג. בהצלחה

28/09/2010 | 18:22 | מאת: טלטל

דיברתי על חשיש עם אדולן ולא על גראס

מנהל פורום התמכרות