האם הגוף שלי עובר תהליך נסיגה מקוקאין?

דיון מתוך פורום  התמכרות

11/07/2010 | 02:32 | מאת: תומר

שלום רב.אני בן 31, מעשן, מטייל כרגע בדרום אמריקה. אני בדרך-כלל לא עושה שטויות ובטח לא סמים קשים, ובכל זאת, לפני כ-10 ימים הסתיים לו שבוע שבו הסנפתי קוקאין לאורך כל היום. אמנם מדובר בכמות של 2-3 גרם על פני כל השבוע, אבל מאז שהפסקתי, בעשרת הימים האחרונים אני חווה תופעות רפואיות משתנות. זה התחיל מסימני "התקררות" (אף נוזל, חום), המשיך בכאבי ראש וכאבי בטן, אתמול היו לי בחילות וחולשה שהגיעו עד להקאות, וב-24 שעות האחרונות אני פשוט חלש ובלי אנרגיה לעשות כלום. מקריאה באינטרנט נדמה שהגוף שלי עובר תהליך נסיגה/גמילה מהשבוע בו השתמשתי בקוקאין. 1. האם זה נכון, או שאין בהכרח קשר בין הדברים? 2. מה אני אמור לעשות כעת? פשוט לחכות שהסימפטומים האלה יעברו מעצמם? 3. האם יש דרך להקל עליי / על הגוף שלי לסיים את התהליך טוב יותר, בעזרת טיפולים מסויימים? מכיוון שאני מטייל בימים אלה, אני לא רוצה להסתבך בהגעה לבית חולים (במידה ויש עדיין עקבות בדם), והייתי מעוניין לשמוע אם יש טיפולים/דברים ביתיים שאני יכול לסייע באמצעותם לעבור את התקופה הזו? במידה וטעיתי במקום, אודה לך אם תוכלי להפנות אותי לפורום המתאים. תודה רבה ושבוע טוב, תומר

15/07/2010 | 15:45 | מאת: אינה ארצי

תומר שלום. אני חושבת שהדבר בהחחלט קשור לסמים, תחפש פורום של דר' יששכר הרמן בstarmed- אנני מאמינה בחלוקה של סמים קלים וקשים. ואצל אלה שקיימת חלוקה לא שמעתי כי קוקאין נכנס לקטגוריה של סם קל- גראס כן. אני חושבת שכדאי לעשות חשבון נפש יסודי יותר. בהצלחה

מנהל פורום התמכרות