היי

דיון מתוך פורום  התמכרות

04/07/2010 | 01:25 | מאת: שלומי

יש לי בעיית חרדות וקשב וריכוז ודיכאון קל וכל כדור משפיע לי על השינה והריכוז וזה מאוד מפריע לי ואני לא מצליח להתרכז מוחית רק בחלק מהמקרים שהשינה שלי ממש טובה ואז גם רק עם רילטןי או קונצרטה מצליח לתפקד אבל קצת.בבקשה אם מישהו יש לו משהו כמו רגיעון שעוזר לשינה ומרגיעה לחצים או מתחים וטבעי(שלא משפיע על הריכוז במוח כתוצאה משינה לא מושלמת בבקשה שיגיד לי.) יש לי בעיית חרדות וקשב וריכוז ודיכאון קל והתמכרות קלה עד בינונית לריטלין וקונצרטה וכל כדור משפיע לי על השינה במיוחד הכדורים האלו וזה מאוד מפריע לי עם הריכוז ואני לא מצליח להתרכז מוחית רק בחלק מהמקריo.החרדות והדיכאון מחמירות את המצב הנפשי וגורמות לי להגיע ללקיחת הכדורים שכננס לתסכולים בעיקר. שהשינה שלי ממש טובה ואז גם רק עם ריטלין או קונצרטה מצליח לתפקד אבל קצת.בבקשה אם מישהו יש לו משהו כמו רגיעון שעוזר לשינה ומרגיעה לחצים או מתחים וטבעי(שלא משפיע על הריכוז או מוריד את החומרים והאדרנלין שלא גורם בעיות שינה בבקשה שיגיב.

04/07/2010 | 22:16 | מאת: אינה ארצי

אני ממליצה לפנות לניירולוג.לא מומלץ לשחק עם ריטלין, יש לא מעט מקרים של שימוש לא מותאם בריטלין ובקרוב יתחילו לדבר על הרבה בעיות עם שימוש ללא פיקוח רפואי. בהצלחה

מנהל פורום התמכרות