התמכרות למים חמים מאד

דיון מתוך פורום  התמכרות

24/06/2010 | 16:55 | מאת: t

בעלי סובל מאטופיק דרמטיטיס מילדות. יש תקופות טובות יותר ופחות עם המחלה הזו, אבל הבעיה היא שבמקביל, כנראה על מנת להקל על הגרד, בזמן המקלחת הוא מעביר לפרק זמן כלשהו למים רותחים- מה שכמובן מחמיר עוד יותר את מצב העור. זה משהו שלא היה כמעט עד לפני שנה (כי במקום המגורים הקודם פשוט לא היו מים רותחים ממש, ועכשיו בבית שלנו יש). מצד אחד הוא מאד מתוסכל מהמצב,ומצד שני הוא לא מצליח להפסיק עם ההרגל הזה (שמרע לו מאד את מצב העור). ניסינו מספר צעדים לשינוי המצב (הוא הלך להיפנוזה רפואית, אנחנו מדברים על זה לפני כל מקלחת) ואלא אם כן אני ממש נמצאת איתו במקלחת עצמה (מה שברור שלא יכול להיות פתרון לאורך זמן), זה לא תמיד עובד, וזה ממש נראה כמו התמכרות שקשה לו להגמל ממנה. האם יש איזשהו רופא שמטפל בהתמכרויות מהסוג הזה? או כל פתרון או הצעה אחרת. תודה רבה על כל עזרה.

27/06/2010 | 17:59 | מאת: אינה ארצי

שלום לך אני חושבת שכדאי להיוועץ עם רופא פסיכיאטר בנושא. בהצלחה

מנהל פורום התמכרות