שלום

דיון מתוך פורום  התמכרות

20/09/2008 | 20:15 | מאת: טלי

אני מכורה לגראס ואני כרגע מנסה להיגמל האם יש תופעות גמילה שאני צריכה לדעת עליהם? תודה מראש

21/09/2008 | 09:34 | מאת: אינה ארצי

טלי בוקר טוב. כל הכבוד לך. אני קודם כל רוצה לחזק אותך, אני מודעת לכמה זה קשה.ההתמכרות לגראס הינה התמכרות פסיכולוגית והגמילה מגראס היא קשה מאוד ולא שונה בהרבה מהגמילה נפשית מכל סם אחר. הרי הגמילה פיזיולוגית להרואין (שמפחידה מכורים) עוברת תוך שבוע ימים והגמילה פסיכולוגית - שינוי אורח חיים, דודה (כניעה לסם), כאב שסם "ריפא", רגשות פספוס והחמצה על התקופה של השימוש ועוד רבים - לא עוברים תוך חודש חודשיים. אני ממש לא רוצה להפחיד אותך, זה חלק מהחיים וההתמודדות עם כל אלה, זהו הניצחון שנותן טעם לחיים. אני ממליצה לפנות ולקבל קצת חיזוק וכמובן לנסות להשתלב בקבוצות N.A כל אלה מאוד מסייעים במסע שאת עוברת. שיהיה בהצלחה. את יכולה לפנות אלי בכל שאלה, אני כאן. נ.ב. אין תסמינים קבועים לתסמונת גמילה - כוון שאין תלות פיזית בסם.

מנהל פורום התמכרות