איך אפשר להיגמל מחשיש?

דיון מתוך פורום  התמכרות

14/03/2010 | 12:05 | מאת: סיגל

היי! אני סטודנטית ומעשנת חשיש כבר שלוש שנים בכמות של ג'וינט בכל יום,אני לוקחת כדורים פסיכיאטריים במקביל ואני מרגישה שהמוח שלי מתחיל להתנוון, קשה לי לחשוב לעומק כמו שצריך, אני חלשה ותשושה כל הזמן, חסרת מוטיבציה ללמוד או לעבוד ולאחרונה אני סובלת מדכאונות ונפילות מתח. אני מאוד מאוד רוצה להפסיק לעשן מאחר ואני חושבת שרוב הבעיות קשורות לסמים. הבעיה היא שיש לי חבר שמעשן כל ערב ומאוד קשה לי לעמוד בפיתוי במיוחד שזה משמש עבורי פתרון לבריחה מחיי הססטודנטיאלים הלחוצים. מה עושים ,איך מתחילים? ניסיתי לדבר עם חבר שלי שיעזור לי אבל אני מוצאת את עצמי רבה איתו על כך שאני ילדה גדולה ואני רוצה לעשן, למרות שלפני זה אמרתי לו שיעזור לי להפסיק.ולכן הוא משתכנע ונותן לי... אבודה לגמרי..

17/03/2010 | 18:32 | מאת: אינה ארצי

סיגל, אני ממליצה לפנות למסגרת טיפולית שיש בה יעוץ פסיכיאטרי, להתאים לך טיפול מתאים וללוות אותך בתהליך הגמילה. בהצלחה

מנהל פורום התמכרות