גמילה מחשיש

דיון מתוך פורום  התמכרות

13/02/2010 | 19:16 | מאת: יויו

שלום אני בן 30 ומעשן חשיש תקופה של 11 שנים רצוף לאחרונה החלטתי להיגמל מהסם ולהתחיל דף חדש בחיי אני לא מעשן כבר שבועיים אבל התחילו לי בעיות פיזיות קשות שאני מעוניין לדעת אם הם נגרמות כתוצאה מהתנקות הסם מהגוף או שלא אני משלשל כבר שבוע אין לי תיאבון לאחר הפסקה של שבוע מהסם התחלתי להקיא הבמשך יומיים יש לי חוסר מצב רוח הזעות מרובות בשינה והכי חמור שהשילשול לא מפסיק מעבר לזה אני מרגיש חולשה וכאבים נוראיים בכל הגוף רציתי לדעת אם תופעות אלו מוכרות לך או שאני חוווה משהו אחר שלא קשור להתנקות מהסם יש לציין כי בעברי השתמשתי בעוד סוגי סמים כגון קוקאין אל אס די אקסטזי אבל בשש שנים האחרונות רק חשיש האם יכול להיוןת שאני חווה קריז מבקש תשובה עניינית ואם אפשר המלצה לתרופה שתוריד את רמת הסבל שאני חווה כיום כבר שבוע יש לציין שאני נשוי עם ילד קטן ותהליך זה פוגע מאוד כרגע בחיי ובמשפחתי תודה יויו

14/02/2010 | 10:06 | מאת: אינה ארצי

כל הכבוד על ההחלטה ועל תחילת התהליך. לא מוכרות ליתגובות שלתסמונתגמילה כאלה מחשיש, אבל יכול להיות שילוב. אנני רופאואני ממליצה לפנות לרופא עדיף נרקולוג או רופא שמתמחה בסמים. הנך יכול לבדוק ב http://www.starmed.co.il/Forum/157 בהצלחה אם תרצה להתייעץ בנושא של קשיים רגשיים-נפשיים שיהיו לך (כחלק מתהליך החדש והמורכב) תוכך להסתייע בי. יישר כח

מנהל פורום התמכרות