מה הנזק בשימוש קבוע של סבוטקס?

דיון מתוך פורום  התמכרות

31/08/2008 | 10:23 | מאת: דליה

שלום לכולם. חברי היה מכור לקריסטל , הוא הפסיק אבל התחיל לקחת חצי כדור סבוטקס ביום . לפי התנהגותו , עייפותו המרובה ורק מתיישב ישר צולל, ניראה לי כאילו הוא משתמש בחומר ומצבו מתחיל מאוד להדאיגני. אבקש שתכתבי לי פה מה באמת הכדור הזה ואיזה נזק הוא יכול לגרום בשימוש קבוע? תודה דליה. והאם יהיה לו קריז קשה כשיפסיק?

31/08/2008 | 12:22 | מאת: אינה ארצי

דליה שלום. סבוטקס משמש כתחליף הרואין, הניתן למכורים ע"מ להעבירם תהליך גמילה הדרגתי. חומר הפעיל בסבוטקס הינו מורפין, אותו חומר שנמצא בהרואין ומורפיום. תסמונת גמילה דומה לזה של הרואין. נראה שחבריך החליף חומר אך בהחלט אפשר להגדירו לכמכור לסמים. יש לא מעט נזקים בשימוש בסבוטקס, מה שכן הוא עולה קצת פחות ופחות מסתבכים עם החוק. יישר כח

12/02/2009 | 20:52 | מאת: ליטל

אחי היה מ שתמש בהרואין וסמים וכ9 חודש מטופל בסובוטקס איך נגמלים מהכדור? הוא בן 32 ולא יכול לתפקד כרגיל בדיכאון וחושב על התאבדות אנא עזרי לי

12/02/2009 | 20:52 | מאת: ליטל

אחי היה מ שתמש בהרואין וסמים וכ9 חודש מטופל בסובוטקס איך נגמלים מהכדור? הוא בן 32 ולא יכול לתפקד כרגיל בדיכאון וחושב על התאבדות אנא עזרי לי

19/10/2010 | 14:24 | מאת: שמחה

אני רוצה לידע את כול המשתמשים שכדור סבוטקס כדור פלא רק חבל שהבטים המקום שמקבלים מרשם לכדור הם חושבים רק על כסף, לא מעניין אותם המטופלים.יש שם שתי בחורים מכורים לשעבר שהם עושים מה שבה להם.

19/03/2014 | 22:56 | מאת: אייל

לא לגעת בכדור המסריח הזה, אומנם הוא שובר כל קריז אפשרי על כדור הארץ אבל תוך חודש חודשיים הגוף שלך מתרגל ומתמכר והגמילה ממנו זה הגיהינום הכי גרוע שקרה לי בחיים ואני כבר עברתי בחיים שלי קריזים קשים של הרואין ואדולן. והסבו טקס הגמילה שלו הרבה יותר קשה, אז בבקשה חברים יקרים לא לגעת בחרא הזה, כל הרופאים שממליצים על הכדור באינטרנט הם בעלי אינטרס לכדור ועובדים עם הכדור ועם בתי מרקחת ומרווחים המון כסף ולכן הם ממליצים אליו, אבל אני על הבשר שלי ראיתי מה. הכדור הזה עושה, כל מי שמעוניין בעצות להקל על הקריז הקשה הזה ולצאת מהגיהינום של הכדור שיתקשר אלי 0578934904

07/08/2015 | 16:22 | מאת: מאיר

זו.הברררה.היחידה.סבוטקס.מה.ישלכם.להציע.

08/06/2016 | 14:02 | מאת: זוהר יפרח

אני חייבת עזרה בקבלת מרשם לסובוטקס.בצפון או גליל אנא מי שיודע..או מישהו או מי מוכר

מנהל פורום התמכרות