עזרה

דיון מתוך פורום  התמכרות

25/08/2008 | 08:12 | מאת: ב.

אינה שלום, אנחנו בני זוג בשנות ה20- המאוחרות. לאחרונה,בן זוגי התפטר מהעבודה ומבלה את כל זמנו בבית בעיקר בעישון גראס. הוא הפסיק להעניין בי או בעולם החיצוני בכלל. אנחנו כבר דיברנו על חתונה ילדים אך אני כבר לא בטוחה בזוגיות שלי? מה עלי לעשות?

27/08/2008 | 22:48 | מאת: אינה ארצי

שלום, אכן נראה כי לבן זוגך יש מצב משברי, שעלול להחמיר אם לא יפנה לעזרה או ימצא צורת התמודדות יעילה אחרת. אני לא יכולה לייעץ לך בנושא הזוגיות - זו החלטה שתצטרכי לקבל לבד. במידה ותחליטו להמשיך, ייעוץ זוגי זה אופציה שנראת לי בהחלט אפשרית.

מנהל פורום התמכרות