חוסר שינה כתופעת לוואי

דיון מתוך פורום  התמכרות

05/12/2009 | 20:40 | מאת: יגאל חיים

לפני כשלושה חודשים הפסקתי לעשן חשיש אחרי כמעט 3 שנים של שימוש. מאז אני סובל מבעיות קשות של חוסר שינה המתבטאות בפרקי זמן ממושכים שלוקח לי להרדם(לרוב מדובר במספר שעות) ובשינה לפרק זמן קצר(עד שעה מקסימום). לאחר ההירדמות הראשונה והיקיצה שבאה אחריה קשה לי מאד להירדם שוב,ואם זה קורה אז השינה נמשכת לפרקי זמן קצרים אף יותר-20 דקות עד חצי שעה. בסופו של דבר קורה שאני ישן בערך שעתיים עד 3 שעות במצטבר. השינה מקוטעת והיא באיכות נמוכה מאד. דבר זה מאד פוגע באורח חיי ובתפקוד שלי,בייחוד הקוגנטיבי. ניסיתי כדורים טבעיים כמו קלמנרבין וגם כדורים פסיכיאטריים כמו אלטרול ושום דבר לא עזר. אין לי דחף או צורך לחזור לעשן,הסיבה היחידה שאני חושב לעשות זאת היא כדי לחזור לישון אבל זה פתרון גרוע. אנא יעצי לי מה לעשות

05/12/2009 | 21:58 | מאת: אינה ארצי

יגאל שלום, כל הכבוד על השינוי ועל התמדה, אל אף המכשולים שהנך מתמודד עמם. אני חושבת, גם אם זו תופעת ליווי של ההפסקת שימוש התופעה היא מוכרת אגב, אני ממליצה לבדוק את הטיפול שקיים גם ברפואה קונבנציונלית או רפואה משלימה

מנהל פורום התמכרות