לא מפסיק להביא ביד

דיון מתוך פורום  התמכרות

16/11/2009 | 14:46 | מאת: יונתן

שלום ותודה מראש על העזרה: אני יונתן בסביבות גיל ה 20 - ואני מביא ביד מדי פעם(תקופות)וזה מפריע לי נורא -ואני רוצה להפסיק! , א. לגביי פורנו אני בקושי רואה ב. חברה אין לי ואני לא רוצה. ג. תמיד תהייה לי איזה דמות בראש מוכרת או מפורסמת. --אני רוצה להפסיק להביא ביד - כי זה מתסכל אותי ולפעמים מביא אותי לידי דיכאון. לפעמים ניסיתי לא להתייחס ולהמשיך הלאה בחיים או להיפך להלחם בזה - אבל זה פשוט לא זה ! תודה רבה, יונתן.

17/11/2009 | 16:23 | מאת: אינה ארצי

יונתן שלום, אתה בחור צעיר עם צרכים בריאיים. אם אין מקום לספק את הצרכים בקשר, אתה משתמש כתחליף. הדבר אינו חריג או פתלוגי ואני חושבת שכאשר תהיה לך בת זוג הצורך באוננות ירד. כעיקרון, אין צורך להרגיש לא בנוח או להרגיש רגשות אשם, אך אם הדבר מפריע לך תפנה ליעוץ קצר של סקסולוג בהצלחה

מנהל פורום התמכרות