עזרה דחוף

דיון מתוך פורום  התמכרות

02/07/2008 | 09:29 | מאת: מכורה

שלום אינה, אני בת 32 רווקה ומכורה לסמים קשים.אני משתמשת מגיל 19. ניסיתי להיגמל לבד לא מעט פעמים, אך אני מהר מאוד אני חוזרת לשימוש. אני רוצה עזרה אך אני נתקלת בהרבה מקומות (אישפוזיות ומרכזי גמילה פרטיים) ביחס פוגע כלפי נשים. מה אני עושה? האם את יכולה לעזור לי

02/07/2008 | 10:47 | מאת: אינה ארצי

שלום לך, חבל שאין לי את השם לפנות אליך. לרצות את העזרה זהו צעד ראשון והכרחי. אני מאוד מאמינה בטיפול רגשי -נפשי ארוך תווך ויסודי למכורים מניסיוני זה עובד. אני ממליצה לך לבדוק אופציות של טיפול ממוקד לנשים מכורות , למשל, יש קהילה טיפולית בחיפה "בית חם לנשים" מטעם משרד הרווחה שעוסק בסוגיות האופיניות לנשים מכורות, בפגיעות שלהן.במידה ואת מעוניינת בטיפול אמבולטורי, את יכולה לפנות ליחידה לטיפול בהתמכרויות בעיר מגוריך ולקבל אפשרויות טיפול בעיר מגוריך. יישר כוח. בהצלחה

30/09/2008 | 21:50 | מאת: Ehud

Hi Ina, Only 1 real option to stop is Ibogaine i treat in Holland AND cyprus check it out AND call 0031657630856 (Dr. Ehud Bastiaans(known to the aguda le milchama ba sam

מנהל פורום התמכרות