רצון חוזר לריטלין ואלכוהול

דיון מתוך פורום  התמכרות

18/09/2015 | 22:11 | מאת: שיר

אני אדם בוגר, פעם בשבוע אני נוטל ריטלין עם כמה כוסות אלכוהול, זה גורם לי להרגשה טובה, זה מסוכן? ממכר?

שיר שלום, בעקרון נטילת כדורים ללא מרשם ומעקב רופא אינה מומלצת, מאחר ויכול להעשות בהם שימוש לרעה ושאינו מתאים. ריטלין הוא כדור אשר ניתן לאנשים עם הפרעת קשב וריכוז, על מנת לסייע להם במצבים מסויימים. ישנם אנשים אשר נוטלים את הכדור באופן לא קבוע, ורק בעת הצורך. אם אני מבינה אותך נכון, השימוש שלך בכדור הינו יותר על בסיס רגשי, וכאן יכולה להיווצר תלות. מעניין אותי לבדוק איתך- מתי עולה הצורך בכדור? האם תמיד הוא בשילוב עם אלכוהול? (לא מומלץ) מה יקרה אם תפסיק את השימוש בו? אני תוהה גם אם עצם העובדה שהעלת את השאלה כאן בפורום, מראה אולי על כך שחלק ממך לא מרגיש נוח עם ההרגל? מה הסיבות?

21/09/2015 | 10:22 | מאת: שיר

הסיבה היא הרגשת נוחות ואופריה, פעם בשבוע. אני לא מרגיש בנוח עם זה רק בגלל החשש שזה יכול להזיק למוח אולי בטווח הארוך לכן שאלתי כאן

מנהל פורום התמכרות